7 Aralık 2009 Pazartesi



Oğluşumla bugün oyun oynadık markete gidip pasta yapma malzemeleri alıp çok uğraşsakta pasta yapmaya çalıştık çok güzel oldu pastanın üstüne muz armut ve üzümlerle süsleyerek renkli bilyeler koyduk ardanın çok hoşuna gitti beraber bitince dolaba doyduk pastayı sabırsız arda bırakırmı pastayı dilimledik güzelce kendi koydu tabağına biraz yedi baktım yüzü buruştu anne bu pasta pastane pastası gibi olmamış dedi beyenmedi bizde hem pasta yerken renkli kalemlerle yumurtaların üstüne kendi ailemizi yaptık ananesini dedemizi dayımızı yiğenlerimizi çokta eğlendik bugün oğluşumla.. arkadaşlar bu resim netten alıntı biz ardayla daha güzel yaptık ama makinam yok yalnış anlaşılma oldu söylemek isterim.

8 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Sizin yaptıklarınızı çekseydin ya canım, bu resim facebookta da var ben sizinkileri görmek isterim :)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

oyyy demek pastane pastası gibi olmamış açıkcası bende sevmem, pastane pastası olsa seve seve.. yumurtalar süper görünüyor, ne güzel ifadeler kazandırmışınız.

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
ne güzel yapmışsınız.Çocuklarla geçirilen anlar çoğaldıkça, onların da sevgi ve saygıya inançları artıyor. Aile sevgisi çoğalıyor.Dilerim bu güzel günleriniz hiç bitmesin. Çünkü zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Bir bakmışsınız dünkü çocuk kocaman adam olmuş.
SEvgiyle kal.

Sinem dedi ki...

bende çok istedim ama fotoğraf makinam yok çekemedim öyle güzel olmuştuki inşallah bir dahaki sefere çekeceğim

şirinem dedi ki...

:)) çocuklar anne yada aile bireyleri ile zaman geçirmekten çok zevk alıyorlar yumurtalar nefis olmuş:)pastayı beğenmedi demek bazen damak tatlarına uygun gelmiyor yapılan tatlar :))

Adsız dedi ki...

blogumu bende temmuzda açtım.kısa sürede bu kadar izleyicinizin olması şaşırttı doğrusu.kullandıgınız yöntem iyi degil bence herkesi ekliyorsunuz.baktım oysa sitenizin sayısal degerleri cok düşük.neden böyle yapıyorsunuz acaba cok izleyici demek reyting demek degil bunu bilin.

Sinem dedi ki...

siz kimsiniz bilmiyorum ama bana taktınız sanırım sanane benim izleyicimden arkadaş kendi blogunu belirtte yazı yaz bana lütfen

Sinem dedi ki...

bizimkide çok güzel oldu ama fotoğraf makinem yok o yüzden yapmak isteyen olur diye yayınladım en kısa zamanda göstereceğim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...